Akció!

SMR masszázs bot

7 990 Ft 6 540 Ft

Ints búcsút a nyaki és háti fájdalmaidnak, mert az SMR masszázs bot pár perc alatt elűzi őket! Az SMR hengerrel ellentétben a masszázs bot képes a kötőszövet mélyebb rétegeibe is hatolni, ezáltal szinte minden fájdalom gócpontját ki tudod masszírozni vele – ráadásul akár a székedben ülve is, az irodában.

VIDEO: https://youtu.be/sih1a6c6lh8

Ha gyakran érzed fásultnak magad és a nyakad, vállad, csuklyás izmod tele van feszültséggel, csak akaszd bele a bot kampós részét és azonnal érezni fogod, ahogy a fájdalom megszűnik. Irodában, autóban, repülőn is tudod használni, így nem lesz többé olyan, hogy hullamereven érkezel egy-egy megbeszélésre, vagy a 8 órás repülőút utána leszakad a hátad!

Figyelj, tudjuk, hogy ez egy fogasnak tűnő, rendkívül egyszerű eszköznek tűnik, de ha ismersz minket, tudod, hogy nem foglalkozunk bóvlival! Ez az eszköz HIÁNYPÓTLÓ és utánozhatatlan előnyei vannak az önmasszázs területén! 1 hetes, 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk a termékre, ha nem vagy megelégedve és nem azt kaptad, ami ide le van írva! MI is MINDEN NAP HASZNÁLJUK!

Ajándékok:

  • használati útmutató és gyakorlattippek
  • 10% kedvezmény az IrodAtléta Mobility Workshop árából

 

 

 

 

Kategória:

Leírás

Az SMR masszázs bot hatásmechanizmusa azon az egyszerű elven alapszik, amelyen minden masszázs: a fájdalmas terület nyomás alá helyezésével elzárjuk a véráramlást, majd mikor a nyomást megszütetjük, a nagyobb nyomással meginduló oxigéndús vér segít a kötőszövetből “kipucolni” a melléktermékeket (tejsav) és regenerálni a sejteket. Az ülőmunka és a testmozgás hatására egyaránt előfordul, hogy az izmok merevek, fájdalmasak és “kötöttek” lesznek. Ezt az érzést SMR technikákkal könnyen orvosolhatjuk.

Az SMR hengerek is remek megoldást nyújthatnak, ám probléma, hogy olyan helyen, mint pl. nyak, fej és mélyen fekvő triggerpontok esetén nem alkalmazhatók hatékonyan. A henger ugyanis a felületi kötőszövet kezelésében segít, azonban a mélyen fekvő, fájdalmas gócpontok kezelésében nem hatásosak. Az SMR masszázs bot azonban egy ponton fejt ki nyomást, így sokkal mélyebb területekre is hatékonyan jut el, ráadásul kialakításának köszönhetően nem kell lefeküdni a használatához, hanem akár a székben ülve, akár a kocsiban, vagy repülőn is elérhető a feszes izmok által okozott fájdalom enyhítése.

Az egész testen alkalmazható, ugyanis a fejtető, halánték, nyak régiótól egészen a talpig bárhol bevethető, ahol a fájdalom jelentkezik. A termék mellé elküldjük a gyártótól kapott használati útmutatót is, amelyen a biztonságos használat leírása mellett pár olyan gyakorlatot is találsz, amit a leggyakrabban alkalmazunk – de a legjobb, amikor saját magad fájdalmait kezeled ott, ahol éppen arra szükséged van!