Masszázs időpontfoglaló

Varga Dénes profi svéd-, gyógy-és sportmasszőr vár Téged a Kinizsi utca 33-ban

BEMUTATKOZÁS

Varga Dénes vagyok, svéd-, gyógy-és sportmasszőr. Azért választottam ezt a hivatást, mert sportolóként tudom, mennyire fontos az edzésmunka mellett a test és a lélek számára a megfelelő relaxáció, regeneráció. Úgy gondolom a fejlődés érdekében erre időt kell szakítani, ha egészséges, fitt életre vágyunk. Munkám során folyamatosan fejlesztem magam, nyitott vagyok az új technikák beépítésére.

Fontosnak tartom a rehabilitáció mellett a prevenciót, hiszen egy csöpp tudatossággal, odafigyeléssel rengeteg problémától, nem utolsó sorban fájdalomtól kímélhetjük meg magunkat. Ezeket a célokat szolgálja eszköztáramban a kinesio tape, a flossing és a köpöly is. Kezeléseim során ötvözöm a különböző módszereket, eszközöket a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

ÁRAK

AZ IDŐPONTFOGLALÁS MENETE

  1. Válaszd ki a neked való dátumot és időpontot!
  2. Válaszd ki, hogy 30 perces, vagy 60 perces masszázst kérsz! Ha 30 perceset, akkor csak 1, ha 60 perces, akkor két idősávot foglalj a rendszerben (fél órás intervallumok vannak)!
  3. Add meg neved, email címed és telefonszámod, illetve ha más névre szeretnéd, a számlázási adataidat is!

Fontos: Jelentkezni az adott időpont előtt 48 órával lehetséges. Díjmentesen lemondani a foglalt időpont előtt 12 órával lehetséges. A lemondás elmulasztása vagy késői lemondás 50% kötbért von maga után.

Ha elakadtál valahol, vagy nem szeretsz interneten foglalni, hívj fel: 06 20 281 1388, vagy írj: [email protected]