KISCSOPORTOS HIIT EDZÉS

Maximális odafigyelés és személyre szabott tréningek

A Programról

A Kiscsoportos edzés ötvözi a személyi és csoportos edzések előnyeit. Ez azt jelenti, hogy a feladatokat a Te fittségi szintedhez igazítjuk, soha nem lesz megcsinálhatatlan, vagy épp túl könnyű a gyakorlat – e mellett pedig a csoport tagjai motiválják egymást, hiszen látni fogod, hogy a többiek is húznak, így neked is sokkal több kedved lesz beleadni mindent!

A 75 perces edzésen fejlesztjük a törzsstabilitást, az állóképességet és nagy hangsúlyt kap az alakformálás. Minden edzésen foglalkozunk a mobilitást javító gyakorlatok progresszióival és az edzések végén SMR (masszázshengeres) technikákkal csökkentjük a regeneráció idejét.

A program egyesíti magában a:

  • a TRX edzés,
  • a funkcionális tréning,
  • mobility tréning,
  • SMR technikák,
  • és a súlyzós, konditermi edzések előnyeit.

Folyamatos progresszió mellett garantáljuk az izomegyensúly és az állóképesség jelentős javulását.

JELENTKEZZ MOST!

Időpont: a hét minden napján reggel 8:30-tól és délután 16:30-tól

Az edzések felépítése

A Kiscsoportos edzések felépítése folyamatos progressziót biztosít. A haladóbbak könnyedén tudják nehezíteni a gyakorlatokat, edzőink pedig figyelnek rá, hogy a tréningek minden esetben kihívást jelentsenek számodra.

1. Bemelegítés + Mobility

 

Új szemléletű bemelegítést alkalmazunk, (nem az ugrálós és pulzuspörgetős bemelegítés), és biztosak vagyunk benne, hogy pár alkalom után mindenki érezni és látni fogja a pozitív változást törzse stabilitásában és ízületei mobilitásában.

Természetesen a keringésfokozás elkerülhetetlen, de nálunk nem fogsz már a bemelegítésen elfáradni – ahogy azt sok helyen hibásan alkalmazzák.

2. Fő rész

 

A kiscsoportos edzések egyik nagy előnye, hogy mindenkire maximálisan oda tudunk figyelni és egyénre tudjuk szabni az edzésterhelést. Ismerjük a gyakorlatok progressziós és regressziós lehetőségeit, így sosem lesz egy-egy feladat „megoldhatatlan”, vagy „túl könnyű”.

A program fő részének egyértelmű célja, hogy a tágan értelmezett core izmokat erősítsük, fejlesszük az állóképességet és előtérbe kerül az alakformálás is.

3. Levezetés + SMR

Mindenki tudja, hogy az edzések akkor igazán hatékonyak, ha a végén a levezetést sem felejtjük el. Fontos a kontrollált végrehajtás és a légzés megfelelő szabályzása is. Levezetéskor ügyelünk arra, hogy a pulzus visszaálljon a normális tartományba, minden átmozgatott izomcsoportot megnyújtunk és gyakran alkalmazzuk a TRX power stretching, valamint az önmasszázs, vagy SMR elemeit is.

Vezetőedzők

MARÓTI PETRA

"Imádom azt a fajta fáradtság érzést, ami egy HIIT edzést követ... semmihez sem hasonlító remegés az izmokban, mégis mosoly az arcon.

A kiscsoportos edzéseken van edzőként a legnagyobb szabadságfokom, hiszen 6 fővel tulajdonképpen egy személyi edzés hatékonyságával, de egy csoportos edzés hangulatával lehet haladni a résztvevőkkel.

A talpadtól a füledig minden izomrostot átdolgozunk, te is garantáltan élvezni fogod! Várlak sok szeretettel az edzéseimen!"

SÁRAI DÁVID

"A kiscsoportos edzéseken lehetőségem van a legapróbb hibákat is azonnal korrigálni és teljesen személyre szabni a terhelést. Ez gyakorlatilag egy személyi edzésnek felel meg, mégis mindig jó a hangulat és látszi, hogy a résztvevők húzzák egymást.

Nagyon motiváló a hangulat és akik rendszeresen járnak, elképesztő fejlődésen mennek keresztül.

Jó látni, hogy a munkánk ilyen eredményes és remélem, hogy Te is kipróbálod magadon a HIIT edzések hatékonyságát! Várlak az edzéseken!"

Árak

JELENTKEZZ MOST!

1095 Budapest, Mester u. 11

A Mesterbike kávézó melletti fekete kapun kell bemenni!

06 20 423 36 78

1092 Budapest, Kinizsi utca 33 - HIIT2

Új edzőtermünk a Corvin negyednél