Csige Bogi vezetésével induló csoportok:

kedd és csütörtök: 17:45 – 18:45

clubbell jóga

újszerű, izgalmas jóga típus

Nincs szükség jóga tudásra, előképzettségre – egy új és izgalmas edzésre számíthatsz, kis súlyokkal

erősítés és elme csendesítés egyszerre

Mindkettőt egyszerre elérheted ezzel az edzésmódszerrel. Garantáltan nem fogsz unatkozni!

a két edzésmódszer legjavát kevertük össze

erősödj, mélyülj el és légy rugalmasabb, egyszerre!

A clubbell yoga azáltal, hogy a jógát közelíti egy erőnléti edzéshez, workoutokat hoz a jógázás folyamatába, ráadásul egy kis súlyzórudat (clubbell) is ad a kezedbe segít abban, hogy a zizgést ki tudd ütni a fejedből. A súlyzóval nem csak a tested épül fel gyorsabban a jógagyakorláshoz! Koncentráltabbá válik a gyakorlásod, a figyelmed végig a különböző jóga ászanákon tudod tartani.

nincs többé túlnyújtás, sem kötött izomzat

dinamikus, újszerű jóga, erősítéssel

amerikában és nyugaton már népszerű edzésforma

elcsendesítheted elméd, de unatkozni nem fogsz tudni

kezdőknek és haladóknak is ajánljuk

mit kell tudni a clubbell jógáról?

Amikor teli van zizgéssel a fejed, nehéz befelé vinni a figyelmed és egy jógapózban megtalálni a csendet. A fárasztó mindennapokat nehéz letenni, és a bensődben elmerülni.

A nyújtásos és erősítő elemek kiegyensúlyozott jógázást tesznek lehetővé, nem kell attól tartanod, hogy szétmegy a térded, a vállad az erőltett nyújtásoktól, de abban is biztos lehetsz, hogy az izomzatod sem köt be a súlyzós edzéstől, mert a nyújtások biztosítanak erről.

 

rólam

Csige Bogi vagyok, edző, jógaoktató, és manuálteraputa. Clubbell, TacFit, Indian Club, Kettlebell, TRX, ha az erő oldalát nézzük, Clubbell Yoga, Hatha, Vinyasa Flow, Gerinc, Kismama, Kisbaba, Gyerek, ha a jóga oldalát vesszük.

Könnyedén rá tudok érezni arra, hogy a különböző igényekkel és adottságokkal érkező tanítványoknak mivel, hogyan tudok a leghatékonyabban segíteni a céljaik elérésében.

Engem hihetetlen mértékben fel tud tölteni mások sikere és öröme, ezért minden tudásommal és szeretetemmel boldogan kalauzolom a vendégeimet az útjukon.

vendégeim véleménye

Bogi óráit mindig nagyon várom. Számomra a felfrissülést és egyben a teljes ellazulást hozzák el. Pontosan ismeri az emberi testet és olyan gyakorlatsort választ ami segít a regenerálódásban. Nekem ez különösen fontos,mert porckorongsérvem volt és a derékfájás sem ismeretlen számomra.Óráin a test,a lélek és a szellem egységére,harmóniájára való törekvés kiemelt szerepet kap.

S. Béla

Ha:
– olyan embertől szeretnél tanulni, akinek sokrétű a tudása és látja az összefüggéseket
– olyan órákat szeretnél, ahol válaszokat kapsz a kérdéseidre
– olyan órákat szeretnél, ahol nincs mellébeszélés és varázslás
– jó hangulatot szeretnél
– szereted a logikus, tiszta magyarázatokat és edzésfelépítést
– számít az oktató emberi oldala
Akkor menj Bogihoz edzeni!

Z. Imre

Rugalmasság, erő, stabilitás és belső nyugalom
– ezt nyújtja neked  a clubbell jóga

“Ez egy dinamikus, keringést, állóképességet igénybe vevő jóga gyakorlás. Mindössze annyi jógikus legyen benned, hogy légy nyitott. Más jógás tudás nem szükséges. Amire szükséged lesz, tőlem megkapod.”

JELENTKEZZ BE ÉS PRÓBÁLD KI BÁTRAN!