Anya-baba TRX

Anyu sportol – baba játszik

60 perc az anyák egészségéért, lelkiismeret-furdalás nélkül

A koncepcióról

Kiscsoportos TRX edzések, gyermekfelügyelettel

Sok anyuka szeretne szülés után újra formába lendülni, de nem tudja milyen edzést válasszon. Mi lenne, ha ott lenne közel a gyermeked, de te nyugodtan tudnál edzeni, mert egy babysitter nem messze tőled vigyázna rá? És az edzőtársakkal is lenne beszélgetési alap hiszen itt mindannyian anyukák vagytok, így biztos lenne közös érdeklődési pont is, lenne miről csevegni…

Megalkottuk az Anya-Baba TRX edzésprogramot, ami egy kímélő és alapos torna az anyukáknak, míg a szomszédos teremben profi felügyeletre bízhatod a picit, aki 10 lépés távolságra lesz tőled.

Amit a programtól várhatsz

 

Csatlakozz hozzánk, mert

Szülés utáni időszakra terveztük

Kifejezetten a szülés utáni 5-6. hónaptól ajánljuk. Mélyizmokat erősítő, törzs aktiváló, stabilizáló gyakorlatokkal kezdünk, kellemes fáradtság érzeted lesz, de hajtós kardiós tevékenységre még ne számíts. 

Megtanítunk helyesen mozogni

Magtanulunk lehajolni, felemelni, eltolni, elhúzni valamit, vagy szimplán sétálni egy nehezebb bevásárló táskával. Fogunk dolgozni trx-el, fittballal, banddel, de legfőképp a saját testsúlyoddal.

Újra formába hozunk

A törzserősítés, stabilizálás megtanulása után,  már nagyobb hangsúlyt helyezünk arra, hogy megerősödjenek a végtagjaink is, és elkezdjük aktívabb terhelésnek alávetni magunkat.

Miért válassz minket?

Az alapoktól újraépítjük a fizikumod, hogy fittebb legyél, mint valaha!

Fogunk dolgozni TRX-szel, fitlabdával, gumiszalaggal, de legfőképp a saját testsúlyoddal.

A törzserősítés, stabilizálás fejlesztése után nagyobb hangsúlyt helyezünk arra, hogy megerősödjenek a végtagjaink is,  elkezdjük aktívabb terhelésnek alávetni magunkat. Haladunk tovább az alap gyakorlatok bonyolításával, nehezítésével. (maradnak ugyanazok az eszközök, csak elkezdünk súlyokkal is dolgozni, növelni az intenzitást). A korrekciós gyakorlatokat pedig ugyanúgy becsempésszük az edzéstervbe. 

Amikor eljutunk oda hogy már az állóképességet is felfejlesztettük az erőnk mellett (trx-től biztos fejlődni fog mindkettő, mert erő és állóképesség fejlesztő) onnantól határ a csillagos ég…

A legfontosabb előnyök

Jó hangulatú edzések, gyermekfelügyelettel

Feltölt pozitív energiával

A testmozgás endorfint termel, amitől kiegyensúlyozottabb és energikusabb leszel a hétköznapokban

Erősít, formál

Hamarosan láthatod a tükörben is, ahogy egyre formásabb lesz a feneked és alakod jobb lesz, mint valaha

Stresszűzés

Szánd magadra ezt a 60 percet és észre fogod venni magadon, hogy nyugodtabbá válsz – ennek pedig apa is örülni fog 🙂

Relaxálás és elmélyülés

Amikor csak magaddal foglalkozol és elmélyedsz a testedzésben, a gondolataid is könnyebben rendeződnek és tisztábban látsz majd

Széppé varázsol

Az edzés és a helyes táplálkozás csodákra képes, amit hamar látni is fogsz a tükörben

Óvja az egészséged

Számos kutatás igazolja, hogy a rendszeres testmozgás megőrzi az egészséget és csökkenti pl. a mellrák kialakulásának kockázatát is.

Jegyeket, bérleteket

ÁRAINK

1 alkalom babával (felügyeletet mi biztosítjuk): 3.500 Ft, baba nélkül 3.000 Ft

8 alkalom babával (6 hetes érvényességi idő, felügyelettel): 21.500 Ft, baba nélkül 17.000 Ft

 

Profi edző vezetésével edzhetsz

Ismerd meg Irit, az edződet!

GÁBOR-KISS IRÉN,

Funkcionális tréner, TRX edző, anya

Nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogy kicsit többet adjak magamból a vendégeknek, akik megtisztelnek azzal, hogy hozzám járnak rendszeresen edzésre. Amikor nőből anyává válsz, nem csak a tested, hanem, a lelked is változni fog; onnantól kezdve, hogy  megszületett a kisbabád nincs olyan, hogy csak magadról szeretnél gondoskodni, hanem neki is meg szeretnél adni, mindent amit csak tudsz. Szinte minden gondolatod körülötte forog, és próbálsz egyensúlyozni; az ő igényeit kielégíteni, a párodat nem elhanyagolni, valamilyen napirendet tartani, aztán valahogy a saját álmaidat is megvalósítani (pl. szeretnéd visszanyerni a régi formádat?, vagy egy új célt találni az életedben?, vágysz arra, hogy ne csak anyukaként éld a hétköznapjaidat?).

Nagyjából erről szól az egyensúlyra törekvő anyukák élete, nem feladni önmagunkat azért, mert gyermekünk született, megmaradni gondoskodó anya mellett, nőnek, szexi feleségnek, lelki társnak, barátnak, stb. Gyere el az Anya-Baba TRX-re és segítek, hogy megvalósítsd a céljaidat!

Vélemények

Vendégeink mondták

„Iri az egyik legfelkészültebb oktató, akivel eddig találkoztam. Változatos és jó hangulatú órákat tart, ő pedig hiteles, segít a gyakorlatokat tényleg helyesen elvégezni. Óráinak rendszeres látogatása garantáltan szép hasat eredményez – tapasztalat. :)”

Adri

“Másfél éve derült ki, hogy gerincsérvem van.
Egyik kedves barátnőm ajánlotta Irit, hogy próbáljam ki nála a TRX edzést.
Kicsit szkeptikus voltam, mert a sérvvel nem minden mozgástípus “előnyös”, de némi tanulmányozás után, úgy döntöttem kipróbálom. Életem legjobb döntése volt 😊
Iri rettentően a szívén viseli a gondom, és mindenkire maximális figyelmet szentel, legyen az haladó, vagy teljesen kezdő! Minden alkalommal lelkiismeretesen ügyel arra, hogy a feladatokat szabályosan végezzük el.
Edzésen kívül is mindig érdeklodik, nincs-e panaszom a derekammal kapcsolatosan. Attól függetlenül, hogy csoportos órán veszek részt, maximális odafigyelést, és személyreszabott edzést kapok minden alkalommal tőle.
Tiszta szívemből ajánlom ot bárkinek, aki esetleg hasonló gondokkal küzd, mint én is.
Vagy aki pusztán szeretne formálódni, erősödni.”

Berni

„Az órák valtozatosak, egy percet nem unatkozunk, ennek ellenére mindig belefér egy kis móka. Iri mindenkire maximálisan odafigyel, hogy helyesen es sérülésveszély nélkül végezzük a feladatokat. Nagy hangsúlyt fektet az óra végi alapos nyújtásra es testi-lelki lecsendesedésre.”

Eszter

Blog

Cikkek a témában

Anyaként is egyensúlyban – 2. rész

A cikk első részét itt találod, ha még nem olvastad volna << 1.rész  >> 4. Lassú, fokozatosan felépített edzés Az első blog végén feltettem egy kérdést: “Milyen típusú edzéssel kezdenéd/kezdted a szülés utáni...

Készen állsz, hogy újra formába lendülj?

Sok szeretettel várunk az edzésen, amire ha jelentkezel, Iri fel fogja venni veled a kapcsolatot, hogy egyeztessetek. Ha bármi kérdésed van írj nekünk a [email protected] címre!